D-Tag Media - Webshops

Plaatsen van uw bestelling

 

Bestellen bij www.tech-supply.nl is heel eenvoudig:

 

1. Shop op de site en plaats het gewenste artikel in de winkelmand

2. U kunt daarna kiezen om als gast verder te gaan (er wordt geen gebruikers account aangemaakt.) U kunt zich registreren. Met registreren wordt er een gebruikers account aangemaakt, waardoor u de volgende keer alleen hoeft in te loggen. Daarnaast als u al een account heeft kun u met uw login gegevens inloggen.

3. U kunt het faktuur- en/of bezorgadres kiezen. Als u een nieuw adres heeft, kunt u dat toevoegen.

4. Als u een coupon heeft kunt u deze hier invullen. U moet tevens de algemene voorwaarden accepteren voordat u verder kunt gaan.

5. Nu kunt u de betalingsmethode kiezen. Op het moment dat u op voltooien klikt, zal u naar het gekozen betaalsysteem gaan en kunt u de betaling doen.

 

U kunt verschillende emails van ons ontvangen.

Klantregistratie
Deze email ontvangt u van ons als u zich geregistreerd heeft op onze website. Deze email bevat een link om uw account te activeren.

Bestelling Aangemaakt
Op het moment dat u een bestelling aanmaakt via onze webshop zult u hiervan een email ontvangen.

Bestelling Bevestigd
Op het moment dat wij het faktuurbedrag van u hebben ontvangen, versturen wij u een email ter bevestiging. Deze email bevat ook een faktuur in PDF formaat, die als bijlage met de email wordt mee gestuurd.

Als u zich geregistreerd heeft op onze website, kunt u uw bestellingen zien onder uw account gegevens. U kunt boven in het menu op "Mijn Account" klikken om naar uw bestellingen overzicht te gaan.