D-Tag Media - Webshops

Veilig Winkelen

 

Online winkelen is een snelle, veilige en comfortabele manier om te kopen wat u wilt.

Doordat online winkelen steeds populairder wordt en er steeds meer webwinkels komen, is het belangrijk dat u goed oplet bij wie u winkelt. Voor www.tech-supply.nl geldt bijvoorbeeld dat we alleen het adres www.tech-supply.nl gebruiken voor de verkoop van producten. Let dus goed op de url, bovenin je scherm! Alleen als er www.tech-supply.nl staat dan bevind u zich op onze webshop.

In tegenstelling tot de meeste webshops, gebruiken wij een beveiligde internetverbinding voor onze volledige website. Bij een beveiligde internetverbinding wordt de URL www.tech-supply.nl vooraf gegaan door https:// in plaats van het normale http://. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (veilig). Bovendien ziet u ook nog een klein slotje in de adresbalk en kleurt de adresbalk groen.

Verder adviseren wij, dat u aan niemand uw klantnummer, wachtwoord of andere gegevens betreffende uw www.tech-supply.nl account af te geven.

Phishing e-mails

Phishing is de verzamelnaam voor alle digitale activiteiten waarmee criminelen proberen persoonlijke informatie te ontfutselen door o.a. gebruik te maken van namen van banken of bedrijven. Met deze informatie kan fraude met internetbankieren, pinpassen, creditcards of uw identiteit worden gepleegd. www.tech-supply.nl zal nooit via een e-mail vragen naar persoonlijke gegevens. Wij adviseren u met klem niet op links in dit soort e-mails te klikken of uw gegevens op te geven als u niet zeker bent van de afzender.

Voor meer informatie over phishing, of over wat u tegen phishing kunt doen, verwijzen wij u naar www.veiligbankieren.nl