D-Tag Media - Webshops

De retourvoorwaarden

 

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (Herroepingsrecht). Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat CLR Group bv (tech-supply.nl) niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • Waarop het artikel in uw bezit is;
  • Waarop u het laatste artikel hebt ontvangen, indien u één bestelling met meerdere artikelen heeft gedaan en die afzonderlijk worden geleverd.

U maakt gebruik van herroepingsrecht door:

  • Het geven van een retouropdracht middels het Herroepingsformulier te sturen naar het adres op het formulier;
  • Na de aanmelding van uw retourzending, heeft u vanaf die dag nog 14 dagen de gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren.

U kunt het artikel alleen tergusturen:

  • Als het artikel compleet is;
  • In de, voor zover redelijkerwijs mogelijk, orginele staat en fabrieksverpakking.

Voor eventuele waardevermindering die ontstaat, omdat u het artikel op een andere wijze heeft gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomst uw specificities zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. op maat gemaakte goederen zoals:

  • die door tech-supply.nl (CLR Group bv) tot stand zijn gebracht in overeenstemming met specificaties van de consument;
  • die duidelik persoonlijk van aard zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden terugggezonden.

De vergoeding

Wij vergoeden het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten wanneer u de hele verzending annuleert. Wanneer u een gedeelte van de bestelling wilt terugsturen, zijn de verzendkosten van de bestelling van tech-supply.nl naar uw huis voor uw rekening. De kosten voor retour van uw adres naar CLR Group bv (tech-supply.nl) zijn voor eigen rekening. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heft betaald.

Let op:

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op uw rekening. Dat betekent: binnnen vijf dagen na verwerking van het retour. Indien u nog facturen met een betalingsachterstand op heft staan, verrekenen wij het bedrag met dit openstaande saldo.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.