D-Tag Media - Webshops

De retourvoorwaarden

 

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (Herroepingsrecht). Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat D-Tag Media bv (tech-supply.nl) niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • Waarop het artikel in uw bezit is;
  • Waarop u het laatste artikel hebt ontvangen, indien u één bestelling met meerdere artikelen heeft gedaan en die afzonderlijk worden geleverd.

U maakt gebruik van herroepingsrecht door:

  • Het geven van een retouropdracht middels het Herroepingsformulier te sturen naar het adres op het formulier;
  • Na de aanmelding van uw retourzending, heeft u vanaf die dag nog 14 dagen de gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren.

U kunt het artikel alleen tergusturen:

  • Als het artikel compleet is;
  • In de, voor zover redelijkerwijs mogelijk, orginele staat en fabrieksverpakking.

Voor eventuele waardevermindering die ontstaat, omdat u het artikel op een andere wijze heeft gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomst uw specificities zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. op maat gemaakte goederen zoals:

  • die door tech-supply.nl (D-Tag Media bv) tot stand zijn gebracht in overeenstemming met specificaties van de consument;
  • die duidelik persoonlijk van aard zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden terugggezonden.

De vergoeding

Wij vergoeden het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten wanneer u de hele verzending annuleert. Wanneer u een gedeelte van de bestelling wilt terugsturen, zijn de verzendkosten van de bestelling van tech-supply.nl naar uw huis voor uw rekening. De kosten voor retour van uw adres naar D-Tag Media bv (tech-supply.nl) zijn voor eigen rekening. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heft betaald.

Let op:

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op uw rekening. Dat betekent: binnnen vijf dagen na verwerking van het retour. Indien u nog facturen met een betalingsachterstand op heft staan, verrekenen wij het bedrag met dit openstaande saldo.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.