Seal-it 325 PRO-PAINT 600 Beglazingskit

Seal-It 325 Pro Paint 600 Beglazingskit
Seal-It 325 Pro Paint 600 BeglazingskitSeal-It 325 Pro Paint 600 polymeerkit
€ 80,14
Excl. btw - per doos(12) - € 6,68 per worst


Kleur

  Doos / Dozen
BESTEL

Omschrijving   Seal-it 325 PRO-PAINT 600 Beglazingskit

Seal-it® 325 PRO-PAINT is een KOMO gecertificeerde beglazingskit, zeer hoogwaardige en subliem overschilderbare afdichtingskit voor bouw- en beglazingconstructies, op basis van MS-Polymer® technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid, tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.

seal it 325 pro paintseal it msp hybrid

 • Speciaal geschikt als overschilderbare beglazingskit voor top- en hielafdichting, volgens NEN 3576 / NPR 3577, van enkel-, gelaagd-, inbraakwerend-, zelfreinigend- en isolatieglas, ook geschikt voor polycarbonaat en Acryl.
 • Gevel- en bouwelementen afdichten, zoals kozijnen, puien, ramen, panelen, platen en prefab-elementen.
 • Overschilderbare constructiekit voor aansluitingen in bouw en industrie, die later overschilderd moeten worden.
 • Reparatiekit voor onderhoud aan bouw- en beglazingsvoegen, op basis van MSP-Hybride.
Eigenschappen Seal-it 325 PRO-PAINT 600
 • Perfect overschilderbaar met watergedragen en synthetische verfsystemen.
 • Duurzaam permanent elastisch, maximale bewegingscapaciteit 25%.
 • Optimale hechtingseigenschappen, zonder primer op praktisch alle en zelfs vochtige ondergronden.
 • Uitstekende verwerkingseigenschappen.
 • Non-corrosief t.o.v. metalen.Isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij.
 • Zeer emissiearm, conform EC1 plus EMI certificaat.
 • Goed kleurvast, UV-, weer-, water-, vocht- en verouderingsbestendig.
 • Snel kleefvrij na huidvorming, waardoor vuil, stof en zand niet aan het kit-oppervlak zal verkleven.
 • Neutraal, reukloos, blaas- en krimpvrij uithardende afdichtingskit, CE en KOMO gecertificeerd MS-Polymer® systeem.
Productkeuring Seal-it 325 PRO-PAINT 600
 • Gecertificeerd conform EN 15651-2: G-20HM
 • Gecertificeerd conform EMICODE EC1 PLUS, zeer emissiearm
Applicatie Condities Seal-it 325 PRO-PAINT 600
 • Verwerkingstemperatuur tussen minimaal +5°C en maximaal +40°C.
 • Op draagkrachtige, verdraagzame, zuivere, schone, vet- en stofvrije ondergronden.
 • Hechtvlakken / ondergronden ontdoen van loszittende bestandsdelen.
 • Vette en / of verontreinigde ondergronden goed ontvetten / reinigen met Seal-it® 510 CLEANER. Seal-it® 325 PRO-PAINT hecht perfect op de meeste ondergronden zonder primer, echter adviseren wij om zeer poreuze / zuigende / open ondergronden voor te behandelen met Seal-it® 520 PRIMER.
 • Wij adviseren vooraf te testen op hechting, materiaal- en verf-verdraagzaamheid.Glad en strak afwerken met Seal-it® 550 FINISH, voor huidvorming.
 • Voor een optimaal overschilderbaarheids-resultaat adviseren wij (niet noodzakelijk) om de kit en aangrenzende delen licht op te schuren met fijn schuurpapier en daarna te ontvetten met Seal-it® 510 CLEANER.
 • Bij nat afmessen Seal-it® 550 FINISH in de juiste mengverhouding toepassen.
 • Bij een onjuiste mengverhouding kunnen zeepresten op het kitoppervlak achterblijven, waardoor oppervlaktespanning toeneemt en het verfsysteem niet goed zal vloeien en / of hechten. Kitoppervlak droog maken m.b.v. een schone, vetvrije, droge, absorberende, pluisvrije doek, Ideaal is om de aangebrachte kit binnen enkele dagen te overschilderen. Verf aanbrengen onder juiste verwerkingstemperatuur.

Overschilderbaarheid Seal-it 325 PRO-PAINT 600

Seal-it® 325 PRO-PAINT is na huidvorming subliem te overschilderen, met synthetische- en  dispersieverven. Indien Seal-it® 325 PRO-PAINT wordt overgeschilderd (niet noodzakelijk) adviseren wij voor een optimaal eindresultaat, de Seal-it® 325 PRO-PAINT en aangrenzende  delen licht op te schuren met een Scotch-Brite® en daarna goed te ontvetten met Seal-it® 510 CLEANER. Nat afwerken met Seal-it® 550 FINISCH, in een juiste mengverhouding, bij een onjuiste mengverhouding, zullen zeepresten op de Seal-it® 325 PRO-PAINT achterblijven. Hierdoor neemt de oppervlaktespanning toe, waardoor de verf niet goed zal vloeien en / of zal hechten. Kitoppervlak goed droog maken, met een schone, vetvrije, droge, absorberende en pluisvrije doek. Ideaal is om Seal-it® 325 PRO-PAINT binnen enkele dagen na applicatie te overschilderen. Als overschildert wordt, altijd onder de juiste applicatiecondities werken, zie vooraf de verwerkingsvoorschriften van betreffende verffabrikant. Seal-it® 325 PRO-PAINT is duurzaam verouderings- en weerbestendig, het is daarom niet noodzakelijk om de Seal-It® 325 PRO-PAINT te overschilderen. Wij adviseren elastisch vervormbare afdichtingskitten, niet te overschilderen met verfsystemen, welke bewegingen vanuit de ondergrond niet kunnen opvangen, waardoor later scheurvorming in de aangebrachte verflaag zal kunnen optreden.

Overschilderbaarheid Seal-it 325 PRO-PAINT 600

Seal-it® 325 PRO-PAINT is na huidvorming subliem te overschilderen, met synthetische- en dispersieverven. Indien Seal-it® 325 PRO-PAINT wordt overgeschilderd (niet noodzakelijk) adviseren wij voor een optimaal eindresultaat, de Seal-it® 325 PRO-PAINT en aangrenzende delen licht op te schuren met een Scotch-Brite® en daarna goed te ontvetten met Seal-it® 510 CLEANER. Nat afwerken met Seal-it® 550 FINISH, in een juiste mengverhouding, bij een onjuiste mengverhouding, zullen zeepresten op de Seal-it® 325 PRO-PAINT achterblijven. Hierdoor neemt de oppervlaktespanning toe, waardoor de verf niet goed zal vloeien en / of zal hechten. Kitoppervlak goed droog maken, met een schone, vetvrije, droge, absorberende en pluisvrije doek. Ideaal is om Seal-it® 325 PRO-PAINT binnen enkele dagen na applicatie te overschilderen. Als overschildert wordt, altijd onder de juiste applicatiecondities werken, zie vooraf de verwerkingsvoorschriften van betreffende verffabrikant. Seal-it® 325 PRO-PAINT is duurzaam verouderings- en weerbestendig, het is daarom niet noodzakelijk om de Seal-It® 325 PRO-PAINT te overschilderen. Wij adviseren elastisch vervormbare afdichtingskitten, niet te overschilderen met verfsystemen, welke bewegingen vanuit de ondergrond niet kunnen opvangen, waardoor later scheurvorming in de aangebrachte verflaag zal kunnen optreden.

Beperkingen & aanbevelingen Seal-it 325 PRO-PAINT 600

Ongeschikt voor continu waterbelasting, dilatatievoegen en voor het in direct contact staan met voedingsmiddelen. Ongeschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet schimmelwerend. Verkleuring kan eventueel optreden in bepaalde omstandigheden, zoals door direct contact met chemicaliën, weekmaker uittreding vanuit de ondergrond en / of toepassing in donkere ruimten / plaatsen. Zorg voor voldoende luchtvochtigheid vanuit de directe omgeving. Wij adviseren vooraf hechting, materiaal- en verfverdraagzaamheid te testen.

Beperkingen & aanbevelingen Seal-it 325 PRO-PAINT

Ongeschikt voor continu waterbelasting, dilatatievoegen en voor het in direct contact staan met voedingsmiddelen. Ongeschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet schimmelwerend. Verkleuring kan eventueel optreden in bepaalde omstandigheden, zoals door direct contact met chemicaliën, weekmaker uittreding vanuit de ondergrond en / of toepassing in donkere ruimten / plaatsen. Zorg voor voldoende luchtvochtigheid vanuit de directe omgeving. Wij adviseren vooraf hechting, materiaal- en verfverdraagzaamheid te testen.

Reinigen Seal-it 325 PRO-PAINT 600

Vers- / niet uitgehard materiaal verwijderen op ondergronden en gereedschap met Seal-it®  510 CLEANER, handen / huid reinigen met Seal-it® 515 ULTRA WIPES. Uitgehard materiaal is alleen mechanisch te verwijderen.

Reinigen Seal-it 325 PRO-PAINT

Vers- / niet uitgehard materiaal verwijderen op ondergronden en gereedschap met Seal-it® 510 CLEANER, handen / huid reinigen met Seal-it® 515 ULTRA WIPES. Uitgehard materiaal is alleen mechanisch te verwijderen.

Veiligheid & gezondheid Seal-it 325 PRO-PAINT 600

Voorkom langdurig huidcontact. Als niet uitgehard materiaal in de ogen komt, deze goed met veel water uitspoelen en een arts raadplegen. Productveiligheidsinformatieblad is op verzoek beschikbaar.

Veiligheid & gezondheid Seal-it 325 PRO-PAINT

Voorkom langdurig huidcontact. Als niet uitgehard materiaal in de ogen komt, deze goed met veel water uitspoelen en een arts raadplegen. Productveiligheidsinformatieblad is op verzoek beschikbaar.