Siliconenkit

Siliconenkit wordt op verschillende plekken gebruikt, zoals keukens, badkamers, toiletten en douches om voegen en naden te dichten. De siliconenkit hecht zich bijzonder goed aan metaal, kunstoffen, glas, keramiek, tegels en hout. De siliconenkit is goed bestemd tegen vocht en wordt daarom altijd gebruikt in ruimtes waar het vochtig kan worden. Onze siliconenkit op op alle RAL kleuren geleverd worden.

Seal-it 210 Beglazingskit
€ 66,76
Excl. BTW per doos(24) - € 2.78 per koker

Seal-it 214 All Weather Siliconen kit
€ 144,92
Excl. BTW per doos(12) - € 12.08 per worst

Seal-it 218 CL Siliconenkit in alle ral kl.
€ 164,16
Excl. BTW per doos(12) - € 13.68 per koker

Seal-it 220 Silicon-FR Siliconenkit
€ 144,92
Excl. BTW per doos(12) - € 12.08 per worst

Resultaten 1 - 4 van 4

Siliconen

In de bouw en industrie is in de agelopen 10 jaar enorm verandert qua toepassing van kitten en lijmen. We hebben een enorme toename gezien van nieuwe bouwmaterialen, naast de standaard materialen zoals, hout, steen, beton en metaal. Door de komst van nieuwe producten nam de kitindustrie toe door nieuwe producten te ontwikkelen. Er is hierdoor een enorme toename van soorten kitten en lijmen, zoals bijvoorbeeld op basis van hybride-technologie

Toepassing Siliconenkit

Siliconenkit is toepasbaar op verschillende plaatsen, waaronder sanitaire ruimtes. Daarnaast wordt de kit ook gebruikt voor noodreparaties bij beglazing en voor aansluitvoegen. De siliconenkit is verkrijgbaar is alle ral kleuren en kan dus bij elke kleur badkamer en keuken gebruikt worden. De siliconenkit komt in azijnzuurhoudende siliconen of neutrale siliconen afhankelijk van de ondergrond waar het aan moet hechten. In de meeste gevallen kunt u het gewenste resultaat bereiken zonder gebruik van een primer. Uiteraard hebben zij ook universele primers die u kunt gebruiken.